2018-08-25 04:46:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Vitás helyzeteket okoz a csillagállás

Napi horoszkóp augusztus 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Telihold van a Halak jegyében. Vitás helyzeteket okoz a csillagállás. Mások értetlenkedése miatt zátonyra futhat, amibe most belekezd. Ezért a fontos újításokat hagyja későbbre, amikor ötleteivel nyerő helyzetbe kerül. Foglalkozzon saját teste-lelke karbantartásával.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma fontos információkhoz juthat, és nyitottá tud válni az új dolgokra. Az Uránusz jó fényszöge lendületet ad, és ebből csak hasznot húzhat. Jól tenné, ha az újságok és az internet segítségével ismereteit naprakészen tartaná.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha még egyedülálló, a Mars a Vízöntő jegyében bizonyára hoz önnek egy új párt. Nagyon jól fogja érezni magát a bőrében, és ez meg is látszik majd a viselkedésén. Egy pillantásával el tud varázsolni bárkit.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Van, amikor el kell hagynunk a járt utakat. Most van itt az ideje, hogy valami mást tegyen, mint amit eddig megszokott. A Vízöntő jegyében álló Marssal is több lendület kerülhet az életébe. Sok újdonsággal találkozhat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A kedvező aspektusok pozitív változásokra utalnak. Ingatlannal vagy cserével kapcsolatos terveit sikerült megvalósítani. Anyagi helyzetében a váratlan kiadások sem okozhatnak nagyobb problémát.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz a Szűz jegyében áll, kedvező fényszögben a Holddal. Ez a jó ötletek és a nagyszerű megoldások ideje! Ma népszerű a környezetében. A legjobb tulajdonságai dominálnak. Este valamilyen izgalmasba vagy szokatlanba fog.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars a Vízöntő jegyében áll, és kedve támad több programot is szervezni. Új emberek tűnnek fel az életében. Noha életvitelük és felfogásuk merőben különbözik az ön által követettől, könnyen összebarátkozik velük. Pénzügyekben legyen óvatos.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Erre a napra a jövés-menés a jellemző, szinte csak aludni tér haza. Egy régebben elvállalt feladatát is éppen ma kérik számon öntől. Tartalékolja energiáit, hátha jön még a mostaninál is nehezebb időszak.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Mars a Vízöntő jegyében áll. Ragyogó hangulatban van, és nem fog zavarba jönni, ha saját érdekeit és terveit akarja jó megvilágításba helyezni. Most jobban fog örülni a megszokottól eltérő dolgoknak.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Telihold van a Halak jegyében. Érzelmi élete labilis. Ezt elsősorban szeszélyes viselkedése, kiszámíthatatlan hangulata teszi bonyolulttá. Ha tehát elveti a sulykot, lesz mit megbánnia és jóvátennie ezen a napon.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars áll a Vízöntő jegyében. Bármi az ölébe hullhat, főleg, ha hallgat a megérzéseire. Egyetlen meghívást se mondjon le, mert olyan emberekkel találkozik, akik új ötletekkel és érdekes tanácsokkal látják el. Ha most bátran vállal kockázatot, a befektetett pénze megsokszorozódik.


Halak: II. 19. - III. 20.
Mindenképpen gondoljon az egészségére, pihenje ki jól magát. A nap kellemes programokat ígér. Tegyen eleget egy váratlan meghívásnak, érdekes találkozásban lehet része. Tartózkodjon mindenképpen sokat a szabad levegőn, sétáljon. Este nézzen meg egy színházi előadást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: